2016-03-02 08:00Pressmeddelande

Avveckling av Granngården i Karlstad-Alster

Granngården har beslutat att avveckla butiken i Karlstad-Alster på grund av otillräcklig lönsamhet. 

Sista öppetdagen blir 2016-05-28.

- Det är alltid tråkigt när vi tvingas stänga en butik, säger Olof Fransson, försäljningschef på Granngården. Vi etablerade en ny butik i Bergvik 2012 och denna butik har utvecklats väldigt väl på bekostnad av Alster.

Största delen av organisationen för Granngårdens butiker i Karlstad bibehålls i Granngårdens butik i Bergvik.

Vi välkomnar våra kunder i Alster till våra närliggande butiker i antingen Karlstad/Bergvik eller Kristinehamn, avslutar Olof Fransson.

Granngården är en rikstäckande butikskedja med 109 butiker i Sverige. Granngården vill underlätta vardagen, ge kunskap och inspirera människor som privat eller professionellt har lantbruk & skog, djur och trädgård. Våra kunder kan välja att handla i någon av våra 109 butiker, från Ystad i syd till Gällivare i norr. De kan även handla dygnet runt på www.granngården.se. Under varumärket Nordpost bedriver vi postorder mot företag. Vi är drygt 550 anställda som omsätter ca 1,6 miljarder kr. Vi erbjuder kunderna hög kompetens och ett attraktivt sortiment till konkurrenskraftiga priser. Grönare odling och gladare djur! 


Om Granngården

Om Granngården Granngården hjälper dig med allt som rör odling, djur och natur. Hos oss hittar du pålitliga produkter och tjänster, kloka råd och massor av inspiration – så att du ska få de bästa förutsättningarna för att kunna leva ett jordnära liv. Granngården har stöttat drömmar sedan 1880, då vi öppnade vår första lilla gårdshandel på den småländska landsbygden. Idag, 140 år senare, har vi över 100 butiker runt om i landet och e-handel på granngården.se.