2012-05-03 13:10Pressmeddelande

Designade insektsholkar för biologisk mångfald

null

(2012-05-03) Nu finns Granngårdens tre designade insektsholkar för insekter, fjärilar och bin för trädgårds- och balkongbruk i butik. Holkarna är utformade för att förbättra möjligheterna till överlevnad för fjärilar, bi, nyckelpigor och andra insekter som bekämpar skadegörarna. Insekterna är dessutom viktiga i pollineringsprocessen.För ytterligare information kontakta

Katarina Gabrielson, inköpschef, 040-31 32 66 eller katarina.gabrielson@granngarden.se.
För pressmaterial: Sofia Ståhlros, kommunikatör, 040-31 32 40 eller sofia.stahlros@granngarden.seGranngården är en rikstäckande butikskedja med ca 107 egna butiker i Sverige. Våra kunder kan även handla dygnet runt på granngården.se. Under varumärket Nordpost bedriver vi postorder mot företag. Vi är drygt 800 anställda som omsätter ca 2 miljarder kr. Granngården vill underlätta vardagen, ge kunskap och inspirera människor som privat eller professionellt har lantbruk & skog, djur och trädgård.
Vi erbjuder kunderna hög kompetens och ett attraktivt sortiment till konkurrenskraftiga priser.

Taggar:


Om Granngården

Om Granngården Granngården hjälper dig med allt som rör odling, djur och natur. Hos oss hittar du pålitliga produkter och tjänster, kloka råd och massor av inspiration – så att du ska få de bästa förutsättningarna för att kunna leva ett jordnära liv. Granngården har stöttat drömmar sedan 1880, då vi öppnade vår första lilla gårdshandel på den småländska landsbygden. Idag, 140 år senare, har vi över 100 butiker runt om i landet och e-handel på granngården.se.