2017-09-11 08:00Pressmeddelande

Det norska succéfodret Appetitt – nu endast på Granngården

null

Granngården blir ensam distributör i Sverige för det norska superpremium fodret Appetitt. Fodret finns i alla Granngårdens butiker och på granngården.se för beställning.
Appetitt är ett välbalanserat foder framtaget på vetenskapliga grunder vid Universitetet för Miljö och Biovetenskap i Norge, och består utav nordiska kvalitetsingredienser. Det är noga framforskat, testat och utvecklat för att ge hundar och katter en unik och balanserad fodersammansättning.
- Appetitt är precis det fodret vi har letat efter. Det är ett riktigt premiumfoder och ligger absolut högst upp i sin kategori vad gäller smak, råvaror och sammansättning. Det överensstämmer med Granngårdens ambition om att erbjuda våra kunder det absolut bästa på marknaden”, säger Per Sigvardsson, VD på Granngården.
Appetitt har en hög proteinhalt på 85% animaliska råvaror som kyckling och lax, samt ett extra högt fettinnehåll rikt på Omega 3 och 6. Det är spannmåls- och glutenfritt samt har en proteinsmältbarhet på över 80% vilket reducerar risken för mag- och tarmstörningar. Men det är inte bara de bästa ingredienserna och den unika balansen dem emellan som gör Appetitt så populärt. Även smaken, att få till ett foder som hundarna älskar, har varit en ledstjärna i utvecklingen.
- Med Appetitt känner jag mig helt trygg i att mina hundar får i sig det de behöver eftersom det är ett väl sammansatt foder med noga kontrollerade råvaror”, säger Mattias Höglin, hängiven draghundsförare.
Appetitt har historiskt varit väldigt populärt hos just tävlingshundar, brukshundar samt jakt- och arbetshundar men fungerar även utmärkt för den aktiva familjehunden. Det levererar helt enkelt på hundens högt ställda krav på mycket och lättillgänglig energi. Appetitt är dessutom en storfavorit hos många kennels runt om i landet.
- Det känns bra för samvetet att maten bara är gjord på närproducerade, nordiska råvaror. Jag vill ha koll på vad hundarna får i sig”, säger Madeleine Bäck, Kennel Maliwicks.
Appetitt kattmat bygger på samma principer och är noga utvecklat och anpassat för vuxna innekatter samt för katter som är steriliserade och kastrerade. Appetitt finns i samtliga Granngårdens butiker och på granngården.se för beställning.
För mer information, vänligen kontakta:
Sofia Ståhlros, Innehållsansvarig Granngården
E-post: sofia.stahlros@granngarden.se
Telefon: 040-313240
Med våra butiker och vår e-handel vill vi inspirera och underlätta för dig som vill leva ett jordnära liv. Granngården är en del av Sveriges historia sedan 1880. Vi är födda på landet och är rotade i det svenska jordbrukssamhället. I över hundra år har vi varit en knutpunkt för svenska bönder. Genom vårt arv har vi en stor kunskap i frågor som rör odling, djur och natur.
Granngården erbjuder rejäla produkter och tjänster, kloka råd och massor av inspiration. Vi är den kunniga och hjälpsamma grannen som vill underlätta för dig som vill leva ett Jordnära liv. Vårt huvudkontor är placerat i Malmö och vår distributionscentral finns i Jönköping. Vi har 111 butiker runt om i Sverige och driver e-handel här på granngården.se. Granngården har cirka 550 anställda och omsättningen är cirka 1,8 miljarder kronor per år.
Taggar:


Om Granngården

Om Granngården Granngården hjälper dig med allt som rör odling, djur och natur. Hos oss hittar du pålitliga produkter och tjänster, kloka råd och massor av inspiration – så att du ska få de bästa förutsättningarna för att kunna leva ett jordnära liv. Granngården har stöttat drömmar sedan 1880, då vi öppnade vår första lilla gårdshandel på den småländska landsbygden. Idag, 140 år senare, har vi över 100 butiker runt om i landet och e-handel på granngården.se.