2014-11-11 10:21Pressmeddelande

Färglada nyheter som passar små hundar

null

Nu har vi på Granngården fått in färgsprakande nyheter på halsband och koppel, speciellt framtagen till små hundar.
Alac
Svenskproducerat halsband med kedja, storlekar 30-45 cm. Finns i färgarna orange, lime, turkos, cerise samt lila (189-229:-). Matchande koppel i läder med dekorstickning (329:-).
Collar
Rundsytt halsband, storlekar 20-47. Finns i färgerna lila, blå, orange, grön, rosa, svart samt brun (79-149:-). Matchande koppel (299:-)
Dessa fina läderhalsband sammanför enkelhet och elegans tack vare sin genomarbetade yrkesskicklighet. Våra läder halsband finns i ett brett sortiment av vackra och rika färger, från elegant röd till vackra lila.
Välkommen in i någon av våra 109 butiker.
Granngården är en riksomfattande butikskedja med 109 butiker runt om i Sverige. Under ett och samma tak hittar du som är djur- och trädgårdsintresserad eller villaägare ett brett sortiment. Vår försäljning sker genom butiker, postorder och e-handel. Våra rötter i det svenska lantbruket ger oss en unik kompetens inom växtodling och djurhållning. Kunskap som vi gärna delar med oss av.


Om Granngården

Om Granngården Granngården hjälper dig med allt som rör odling, djur och natur. Hos oss hittar du pålitliga produkter och tjänster, kloka råd och massor av inspiration – så att du ska få de bästa förutsättningarna för att kunna leva ett jordnära liv. Granngården har stöttat drömmar sedan 1880, då vi öppnade vår första lilla gårdshandel på den småländska landsbygden. Idag, 140 år senare, har vi över 100 butiker runt om i landet och e-handel på granngården.se.