2014-09-24 15:22Pressmeddelande

Gör dig och din häst redo för vintern!

null



Nu finns en vinterkollektion ute i våra butikerna som passar perfekt till dig och din häst nu när kylan börjar göra sig påmind. Varför inte investera i en täckkjol som passar lika bra i stallet, på hästryggen eller på promenaden!
Hos oss på Granngården finns produkter som göra att du och din häst kan möta vintern på ett varmt och stilsäkert sätt.

Granngården är en riksomfattande butikskedja med 109 butiker runt om i Sverige. Under ett och samma tak hittar du som är djur- och trädgårdsintresserad eller villaägare ett brett sortiment. Vår försäljning sker genom butiker, postorder och e-handel. Våra rötter i det svenska lantbruket ger oss en unik kompetens inom växtodling och djurhållning. Kunskap som vi gärna delar med oss av.


Om Granngården

Om Granngården Granngården hjälper dig med allt som rör odling, djur och natur. Hos oss hittar du pålitliga produkter och tjänster, kloka råd och massor av inspiration – så att du ska få de bästa förutsättningarna för att kunna leva ett jordnära liv. Granngården har stöttat drömmar sedan 1880, då vi öppnade vår första lilla gårdshandel på den småländska landsbygden. Idag, 140 år senare, har vi över 100 butiker runt om i landet och e-handel på granngården.se.