2016-05-03 08:00Pressmeddelande

Granngården arrangerar hönsmarknad i Halmstad


Trenden att skaffa höns fortsätter att växa. Laholmsortens Rasfjäderfäklubb anordnar hönsmarknad hos Granngården i Halmstad, lördagen 7 maj. Här träffas uppfödare och hönsintresserade för att köpa och sälja friska renrasiga höns.


– Det är väldigt roligt att intresset för höns är så stort här i Halmstad, säger Anders Jarving, butikschef Granngården Halmstad.

Här är fem tips på vad du bör tänka på när du skaffar höns:


Är du sugen på att träffa uppfödare och fler hönsintresserade?

Fakta Granngården Hönsmarknad: 

Var: Granngården i Halmstad.  
När: Lördagen 7 maj klockan 9-14 
Utbildare: Laholms Fjäderfä klubb 

I vintras hade vi en hönskurs, vilken var väldigt uppskattad. Nästa tillfälle planeras preliminärt till hösten.
Mer information: 


För mer information, vänligen kontakta: 
Anders Jarving, butikschef Granngården Halmstad, tel. nr 035-152181 alternativt anders.jarving@granngarden.se.
Vi vill med våra 109 butiker runt om i Sverige och med vår e-handel inspirera och underlätta för dig som vill leva ett Jordnära liv. Granngården är en del av Sveriges historia sedan 1880. Vi är födda på landet och är rotade i det svenska jordbrukssamhället. I över hundra år har vi varit en knutpunkt för svenska bönder. Genom vårt arv har vi stor kunskap i frågor som rör odling, djur och natur. Granngården erbjuder rejäla produkter och tjänster, kloka råd och massor av inspiration. Vi är den kunniga och hjälpsamma grannen som vill underlätta för dig som vill leva ett jordnära liv. Vårt huvudkontor är placerat i Malmö och vår distributionscentral finns i Jönköping. Granngården har cirka 550 anställda. Omsättningen är cirka 1,8 miljarder kronor per år.
Taggar:


Om Granngården

Om Granngården Granngården hjälper dig med allt som rör odling, djur och natur. Hos oss hittar du pålitliga produkter och tjänster, kloka råd och massor av inspiration – så att du ska få de bästa förutsättningarna för att kunna leva ett jordnära liv. Granngården har stöttat drömmar sedan 1880, då vi öppnade vår första lilla gårdshandel på den småländska landsbygden. Idag, 140 år senare, har vi över 100 butiker runt om i landet och e-handel på granngården.se.