2019-03-07 07:17Pressmeddelande

Granngården avslutar samarbetet med ERMA i Strömsund

Förändringar i ERMA’s verksamhet leder till att Granngården och ERMA går skilda vägar efter många goda år tillsammans.
Under flera år har Granngården och ERMA i Strömsund samarbetat under ett agentavtal. Detta har inneburit att ERMA har varit återförsäljare för Granngårdens sortiment i kombination med egen verksamhet.
ERMA's verksamhet förändras nu och ett nytt bolag kommer överta verksamheten i dess lokaler. Därför avslutar Granngården samarbetet med ERMA och kommer därmed inte längre vara representerade i Strömsund. 
Vi tackar alla våra kunder och ERMA för alla år tillsammans och hänvisar våra kunder till vår närmsta butik i Östersund alternativt granngården.se, säger Olof Fransson, landschef på Granngården.
Samarbetet mellan Granngården och ERMA avslutas 2019-03-31.
För mer information, vänligen kontakta:
Olof Fransson, landschef Granngården
Telefon: 040-31 32 67
E-post: olof.fransson@granngarden.se
Granngården har varit en del av Sveriges historia sedan 1880. Vi är födda på landet och rotade i det svenska jordbrukssamhället. I över hundra år har vi varit en knutpunkt för svenska bönder. Genom vårt arv har vi bred kunskap i frågor som rör odling, djur och natur. Granngården vänder sig till alla människor som vill leva det jordnära livet. Med 111 butiker runt om i Sverige, samt vår e-handelsbutik, är vi den kunniga och hjälpsamma grannen som inspirerar och underlättar för människor som vill leva jordnära. Vi erbjuder rejäla produkter och tjänster, kloka råd och massor av inspiration. Vårt huvudkontor är placerat i Malmö. Vi har cirka 800 anställda och en omsättning på cirka 2 miljarder kronor per år.
Taggar:


Om Granngården

Om Granngården Granngården hjälper dig med allt som rör odling, djur och natur. Hos oss hittar du pålitliga produkter och tjänster, kloka råd och massor av inspiration – så att du ska få de bästa förutsättningarna för att kunna leva ett jordnära liv. Granngården har stöttat drömmar sedan 1880, då vi öppnade vår första lilla gårdshandel på den småländska landsbygden. Idag, 140 år senare, har vi över 100 butiker runt om i landet och e-handel på granngården.se.