2022-10-11 11:41Pressmeddelande

Granngården avvecklar butiken i Brålanda

Bild på Granngårdens fasad.

Vid årsskiftet stänger Granngårdens butik i Brålanda. Detta beror tyvärr på förändrade förutsättningar gällande driften av butiken. Granngården hälsar alla kunder i Brålanda välkomna till de närliggande butikerna Trollhättan och Åmål, och till granngården.se 

- Vi har under många år drivit butik i Brålanda som varit väldigt uppskattad av våra kunder, berättar Conny Carlsson, Regional säljchef på Granngården. Tyvärr har förutsättningarna för att driva butiken nu förändrats, vilket innebär att butiken inte längre blir lönsam. Vi har därför tagit ett beslut om att avveckla vår butik i Brålanda, fortsätter Conny Carlsson.

- Jag vill passa på att tacka alla våra kunder i Brålanda för alla trevliga år tillsammans och samtidigt hälsa dem välkomna till våra butiker i Trollhättan och Åmål samt online till granngården.se. Stort tack även till Sten-Åke Fredriksson med personal som drivit vår butik med ett fantastiskt engagemang, avslutar Conny Carlsson.

Granngården i Brålanda stänger 2022-12-30.Om Granngården

Granngården hjälper dig med allt som rör odling, djur och natur. Hos oss hittar du pålitliga produkter och tjänster, kloka råd och massor av inspiration – så att du ska få de bästa förutsättningarna för att kunna leva ett jordnära liv. Granngården har stöttat drömmar sedan 1880, då vi öppnade vår första lilla gårdshandel på den småländska landsbygden. Idag, 140 år senare, har vi över 100 butiker runt om i landet och e-handel på granngården.se.


Kontaktpersoner

Fredrik Björk
Försäljningschef
Fredrik Björk