2020-09-10 07:30Pressmeddelande

Granngården avvecklar butiken i Färgelanda

null

Förutsättningarna för att driva butik i Färgelanda har tyvärr förändrats och butiken är ej längre lönsam. Utifrån dessa förutsättningar har Granngården tagit beslut om att avveckla butiken i Färgelanda och hälsar kunderna välkomna till närliggande butiker i Uddevalla respektive Brålanda och till granngården.se.
- Vi har under många år drivit vår butik i Färgelanda som varit väldigt uppskattad av våra kunder, berättar Olof Fransson, VD på Granngården. Tyvärr har dock förutsättningarna för att driva butiken förändrats och butiken är ej längre lönsam. Vi har utifrån dessa förutsättningar tagit ett beslut att avveckla vår butik i Färgelanda fortsätter Olof Fransson.

Granngården i Färgelanda etablerades i sin nuvarande form 1975 och 5 st anställda berörs av nedläggningen.

- Jag vill passa på att tacka alla våra kunder i Färgelanda för alla trevliga år tillsammans och samtidigt hälsa våra kunder välkomna till våra butiker i Uddevalla respektive Brålanda samt online till granngården.se. Stort tack även till Lise-lott Aronsson med personal som drivit vår butik med ett fantastiskt engagemang avslutar Olof Fransson.
Granngården i Färgelanda stänger 210531.
Ytterligare information lämnas av Olof Fransson, VD Granngården, 040 – 31 32 67
olof.fransson@granngarden.se
Om Granngården
Granngården har varit en del av Sveriges historia sedan 1880. Vi är födda på landet och rotade i det svenska jordbrukssamhället. I över hundra år har vi varit en knutpunkt för svenska bönder. Genom vårt arv har vi bred kunskap i frågor som rör odling, djur och natur. Granngården vänder sig till alla människor som vill leva det jordnära livet. Med 111 butiker runt om i Sverige, samt vår e-handelsbutik, är vi den kunniga och hjälpsamma grannen som inspirerar och underlättar för människor som vill leva jordnära. Vi erbjuder rejäla produkter och tjänster, kloka råd och massor av inspiration. Vårt huvudkontor är placerat i Malmö. Vi har cirka 800 anställda och en omsättning på cirka 2 miljarder kronor per år. Granngården ägs sedan 2016 av norska Fellekjøpet.


Om Granngården

Om Granngården Granngården hjälper dig med allt som rör odling, djur och natur. Hos oss hittar du pålitliga produkter och tjänster, kloka råd och massor av inspiration – så att du ska få de bästa förutsättningarna för att kunna leva ett jordnära liv. Granngården har stöttat drömmar sedan 1880, då vi öppnade vår första lilla gårdshandel på den småländska landsbygden. Idag, 140 år senare, har vi över 100 butiker runt om i landet och e-handel på granngården.se.