2015-05-13 08:00Pressmeddelande

Granngården delar ut elevstipendium till studenter på naturbruksgymnasium


Granngården delar ut stipendium till studenter på ett flertal naturbruksgymnasium i Sverige. Syftet är att fler ska upptäcka naturbruksutbildningarna samt att fortsätta värna om den svenska landsbygden.
Traditionen att dela ut stipendium till studenter på naturbruksgymnasium runt om i Sverige har blivit en succé för Granngården. Även i år kommer ett tjugotal elever som särskilt utmärkt sig premieras med en prissumma på sammanlagt 3000 kronor per elev som delas ut på examensdagen.

– Vi vill vara en inspirationskälla för alla som vill leva närmare naturen och vi har fått ett mycket positivt mottagande från både skolor och elever. För Granngården är det enormt viktigt att hålla den svenska landsbygden levande och med vårt stipendium vill vi uppmuntra studenter som bidrar till detta, säger Lena Hillstedt, Marknadschef på Granngården.

Följande skolor kommer att dela ut stipendiet i år:För mer information, vänligen kontakta:
Lena Hillstedt, lena.hillstedt@granngarden.se, tel nr 040-31 32 60

Sofia Ståhlros, kommunikatör Granngården, tel nr 040-31 32 40

sofia.stahlros@granngarden.se


Granngården är en rikstäckande butikskedja med 109 butiker i Sverige. Granngården vill underlätta vardagen, ge kunskap och inspirera människor som privat eller professionellt har lantbruk & skog, djur och trädgård. Våra kunder kan välja att handla i någon av våra 109 butiker, från Ystad i syd till Gällivare i norr. De kan även handla dygnet runt på www.granngården.se. Under varumärket Nordpost bedriver vi postorder mot företag. Vi är drygt 500 anställda som omsätter ca 1,7 miljarder kr. Vi erbjuder kunderna hög kompetens och ett attraktivt sortiment till konkurrenskraftiga priser. Grönare odling och gladare djur! 


Taggar:


Om Granngården

Om Granngården Granngården hjälper dig med allt som rör odling, djur och natur. Hos oss hittar du pålitliga produkter och tjänster, kloka råd och massor av inspiration – så att du ska få de bästa förutsättningarna för att kunna leva ett jordnära liv. Granngården har stöttat drömmar sedan 1880, då vi öppnade vår första lilla gårdshandel på den småländska landsbygden. Idag, 140 år senare, har vi över 100 butiker runt om i landet och e-handel på granngården.se.