2014-06-13 13:00Pressmeddelande

Granngården etablerar butik i Barkarby Handelsområde, Stockholm.

Vi har glädjen att meddela att Granngården kommer att öppna en butik på Barkarby Handelsområde i Järfälla kommun  i nordvästra Stockholm.
-    Vi är väldigt glada över att kunna presentera denna etablering i Sveriges mest intensiva handelsområde säger Peter Hein, VD för Granngården.
Etableringen kommer stärka vårt varumärke och kännedom för kund både i Stockholmsområdet men även nationellt då Barkarby har besökare från hela landet.
Vi ser en stor potential inom husdjur, häst, konfektion samt trädgård som tillsammans med övriga produktområden kommer berika Barkarby med en Granngården butik, avslutar Peter.
Granngården Barkarby beräknas ha premiär torsdagen den 23/10.


Om Granngården

Om Granngården Granngården hjälper dig med allt som rör odling, djur och natur. Hos oss hittar du pålitliga produkter och tjänster, kloka råd och massor av inspiration – så att du ska få de bästa förutsättningarna för att kunna leva ett jordnära liv. Granngården har stöttat drömmar sedan 1880, då vi öppnade vår första lilla gårdshandel på den småländska landsbygden. Idag, 140 år senare, har vi över 100 butiker runt om i landet och e-handel på granngården.se.