2018-04-12 08:00Pressmeddelande

Granngården etablerar ny butik i Växjö

null

Granngården fortsätter sin expansion med nya butiker. Under 2018 öppnas nya butiker i Kalmar, Oskarshamn, Enköping samt Rimbo. 2019 kommer inledas med en ny butik i Växjö.
– I över hundra år har vi varit en leverantör till svenska bönder. Detta har över tid gett oss en unik kompetens inom odling, djur och natur som även fler och fler privatkonsumenter har upptäckt, säger Johnny Andersson VD på Granngården. Vi brukar sammanfatta att vi erbjuder ”rejäla produkter till människor som vill leva det jordnära livet”.
Gemensamt för de nya butikerna är ett förstärkt koncept där kunden är satt i fokus. Ny butiksnavigation gör det enkelt för kunden att handla. Ökat fokus på service och tjänster, utvecklade för att tillfredsställa våra kunders behov samt förstärkt sortiment - Allt för människor som delar Granngårdens intresse för det jordnära livet.
Nya Granngården Växjö 
– Vi har länge letat efter rätt läge för att omlokalisera vår befintliga butik i Växjö berättar Olof Fransson, försäljningschef på Granngården.
Den nya butiken kommer vara belägen på handelsområdet gamla I11 i anslutning till Willys. Butiken kommer erbjuda kunderna ett brett sortiment inom trädgård, maskin, husdjur, häst & ryttare samt hus & hem. Den nya butiken kommer dessutom ha en stor utemarknad med växter och inspiration för trädgårdsintresserade fortsätter Olof Fransson.
Med vår nya butik kommer vi vara tillgängliga för fler kunder som tidigare kanske har behövt bil för att komma till oss berättar Heli Vilmi, butikschef i Växjö. Vårt sortiment kompletterar befintligt erbjudande på marknadsplatsen väldigt väl och många fler kunder kommer upptäcka vårt breda sortiment avslutar Heli Vilmi.
Nya Granngården i Växjö öppnar den 28 februari 2019.
För mer information, vänligen kontakta:
Olof Fransson, Försäljningschef Granngården, 040-31 32 67, olof.fransson@granngarden.se
Johnny Andersson, VD Granngården, 040-31 32 34, johnny.andersson@granngarden.se 
Granngården har varit en del av Sveriges historia sedan 1880. Vi är födda på landet och rotade i det svenska jordbrukssamhället. I över hundra år har vi varit en knutpunkt för svenska bönder. Genom vårt arv har vi bred kunskap i frågor som rör odling, djur och natur. Granngården vänder sig till alla människor som vill leva det jordnära livet. Med 112 butiker runt om i Sverige, samt vår e-handelsbutik, är vi den kunniga och hjälpsamma grannen som inspirerar och underlättar för människor som vill leva jordnära. Vi erbjuder rejäla produkter och tjänster, kloka råd och massor av inspiration. Vårt huvudkontor är placerat i Malmö. Vi har cirka 800 anställda och en omsättning på cirka 2 miljarder kronor per år.
Taggar:


Om Granngården

Om Granngården Granngården hjälper dig med allt som rör odling, djur och natur. Hos oss hittar du pålitliga produkter och tjänster, kloka råd och massor av inspiration – så att du ska få de bästa förutsättningarna för att kunna leva ett jordnära liv. Granngården har stöttat drömmar sedan 1880, då vi öppnade vår första lilla gårdshandel på den småländska landsbygden. Idag, 140 år senare, har vi över 100 butiker runt om i landet och e-handel på granngården.se.