2018-01-23 08:00Pressmeddelande

Granngården expanderar med ny butik i Rimbo

null

Granngården fortsätter att växa, denna gång med en ny butik i Rimbo.
 – I över hundra år har vi varit en leverantör till svenska bönder, detta har över tid gett oss en unik kompetens inom odling, djur och natur som även fler och fler privatpersoner har upptäckt, säger Johnny Andersson, VD på Granngården. Vi brukar sammanfatta att vårt erbjudande är rejäla produkter till människor som vill leva det jordnära livet.

Granngården Rimbo
- Vi har under många år drivit en framgångsrik butik i Rimbo, berättar Olof Fransson, Försäljningschef på Granngården. Vi har med denna framgång vuxit ur våra nuvarande lokaler i Rimbo och är därför väldigt glada att meddela att vi nu har fått möjlighet att omlokalisera vår befintliga butik till nya lokaler.
Med den nya butiken stärker Granngården sin närvaro i Rimbo samtidigt som vi nu kan erbjuda våra kunder ett mycket större utbud ur vårt sortiment. Den nya butiken har en stor utemarknad med växter och inspiration för trädgårdsintresserade samt en större butiksyta vilket möjliggör bättre utbud inom bland annat husdjur och häst & ryttare avslutar Olof Fransson.
- Jag är väldigt glad att få möjligheten att öppna en helt ny butik för våra kunder i Rimbo säger Björn Arkegren, butikschef för Granngården i Rimbo. Vår nya butik möjliggör bättre disponering inom de varugrupper som varit begränsade på grund av liten yta tidigare. I den nya butiken kommer vi få mycket bättre förutsättningar att visa hela vårt erbjudande inom husdjur, häst & ryttare, maskiner samt hem & konfektion avslutar Björn.
Nya Granngården i Rimbo öppnar 31 maj 2018 och är belägen på Vallbyvägen 18.
Varmt välkomna till vår nya butik hälsar Björn Arkegren med personal.
För mer information, vänligen kontakta:
Olof Fransson, Försäljningschef Granngården
Telefon: 040-31 32 67
E-post: olof.fransson@granngarden.se
Granngården har varit en del av Sveriges historia sedan 1880. Vi är födda på landet och rotade i det svenska jordbrukssamhället. I över hundra år har vi varit en knutpunkt för svenska bönder. Genom vårt arv har vi bred kunskap i frågor som rör odling, djur och natur. Granngården vänder sig till alla människor som vill leva det jordnära livet. Med 112 butiker runt om i Sverige, samt vår e-handelsbutik, är vi den kunniga och hjälpsamma grannen som inspirerar och underlättar för människor som vill leva jordnära. Vi erbjuder rejäla produkter och tjänster, kloka råd och massor av inspiration. Vårt huvudkontor är placerat i Malmö. Vi har cirka 800 anställda och en omsättning på cirka 1,9 miljarder kronor per år.
Taggar:


Om Granngården

Om Granngården Granngården hjälper dig med allt som rör odling, djur och natur. Hos oss hittar du pålitliga produkter och tjänster, kloka råd och massor av inspiration – så att du ska få de bästa förutsättningarna för att kunna leva ett jordnära liv. Granngården har stöttat drömmar sedan 1880, då vi öppnade vår första lilla gårdshandel på den småländska landsbygden. Idag, 140 år senare, har vi över 100 butiker runt om i landet och e-handel på granngården.se.