2014-10-03 07:22Pressmeddelande

Granngården flyttar butik till nytt attraktivt läge i Falköping

nullVi har glädjen att meddela att Granngården kommer flytta butiken i Falköping till nytt attraktivt läge vid Ålleberg Center där väg 46 och väg 47 möts. Grannar blir bland annat ICA Maxi, Coop Extra, Ö & B, Swedol, m.fl.
– Vi etablerar oss i en helt ny butikslokal, byggd för Granngårdens koncept i ett trafikorienterat område med betydligt bättre tillgänglighet för våra kunder och får en djurklinik som granne, säger Olof Fransson, Försäljningschef Granngården.
Granngården erbjuder sina kunder ett brett sortiment inom husdjur, häst, trädgård, fritid samt lantbruk under budskapet ”grönare odling och gladare djur”.
– Vi välkomnar både nya och gamla kunder till vår nya butik som beräknas öppna under våren 2015, avslutar Olof Fransson.
Granngården är en riksomfattande butikskedja med 109 butiker runt om i Sverige. Under ett och samma tak hittar du som är djur- och trädgårdsintresserad eller villaägare ett brett sortiment. Vår försäljning sker genom butiker, postorder och e-handel. Våra rötter i det svenska lantbruket ger oss en unik kompetens inom växtodling och djurhållning. Kunskap som vi gärna delar med oss av.


Om Granngården

Om Granngården Granngården hjälper dig med allt som rör odling, djur och natur. Hos oss hittar du pålitliga produkter och tjänster, kloka råd och massor av inspiration – så att du ska få de bästa förutsättningarna för att kunna leva ett jordnära liv. Granngården har stöttat drömmar sedan 1880, då vi öppnade vår första lilla gårdshandel på den småländska landsbygden. Idag, 140 år senare, har vi över 100 butiker runt om i landet och e-handel på granngården.se.