2014-10-30 08:25Pressmeddelande

Granngården förstärker styrelsen

nullPå en extra bolagsstämma i Granngården i veckan valdes två nya ledamöter in i bolagets styrelse.
Magnus Agervald, VD på Byggmax sedan 8 år tillbaka, och Ros-Marie Grusén, VD för LloydsApotek och tidigare chef för Plantagen Sverige, välkomnas till styrelsen.
– Vi ser denna förstärkning till styrelsen som mycket positiv, säger Ulf Mattsson, ordförande i Granngårdens styrelse. Magnus och Rosis erfarenheter och meriter från detaljhandeln kommer vara värdefulla för oss, avslutar Ulf.
Granngården är en riksomfattande butikskedja med 109 butiker runt om i Sverige. Under ett och samma tak hittar du som är djur- och trädgårdsintresserad eller villaägare ett brett sortiment. Vår försäljning sker genom butiker, postorder och e-handel. Våra rötter i det svenska lantbruket ger oss en unik kompetens inom växtodling och djurhållning. Kunskap som vi gärna delar med oss av.
Grönare odling och gladare djur.


Om Granngården

Om Granngården Granngården hjälper dig med allt som rör odling, djur och natur. Hos oss hittar du pålitliga produkter och tjänster, kloka råd och massor av inspiration – så att du ska få de bästa förutsättningarna för att kunna leva ett jordnära liv. Granngården har stöttat drömmar sedan 1880, då vi öppnade vår första lilla gårdshandel på den småländska landsbygden. Idag, 140 år senare, har vi över 100 butiker runt om i landet och e-handel på granngården.se.