2018-06-13 08:00Pressmeddelande

Granngården inleder 2019 med tre nya butiker

null

Granngården fortsätter sin expansion med nya butiker. 2019 kommer inledas med en ny butik i Växjö. Nu meddelar företaget att det även blir nyetableringar i Västervik samt Alingsås.
– I över hundra år har vi varit en leverantör till svenska bönder. Detta har över tid gett oss en unik kompetens inom odling, djur och natur som även fler och fler privatkonsumenter har upptäckt säger Johnny Andersson, VD på Granngården. Vi brukar sammanfatta att vi erbjuder ”rejäla produkter till människor som vill leva det jordnära livet”.
Gemensamt för de nya butikerna är ett förstärkt koncept där kunden är satt i fokus. Ny butiksnavigation gör det enkelt för kunden att handla. Ökat fokus på service och tjänster, utvecklade för att tillfredsställa våra kunders behov samt förstärkt sortiment - Allt för människor som delar Granngårdens intresse för det jordnära livet avslutar Johnny Andersson.
Nya Granngården Västervik 
– Västervik blir vår tredje nya butik på Östkusten och kompletterar därmed våra nyetableringar i Kalmar samt Oskarshamn berättar Olof Fransson, försäljningschef på Granngården.
Den nya butiken kommer vara belägen bredvid Lidl. Butiken kommer erbjuda kunderna ett brett sortiment inom trädgård, maskin, husdjur, häst & ryttare samt hus & hem. Den nya butiken kommer dessutom ha en stor utemarknad innehållande växter och inspiration för trädgårdsintresserade fortsätter Olof Fransson.
Nya Granngården Alingsås
– Äntligen kan vi presentera en ny butik i Alingsås fortsätter Olof Fransson. Vi har länge letat efter rätt förutsättningar för en etablering och det är således glädjande att kunna meddela att vi öppnar en ny butik på Vänersborgsvägen bredvid ABB. Vår nya butik kommer innehålla hela vårt sortiment inklusive en utemarknad för växter och trädgård avslutar Olof Fransson.
Nya Granngården i Västervik och Alingsås beräknas öppna under våren 2019. 
För mer information, vänligen kontakta:
Olof Fransson, Försäljningschef Granngården, 040-31 32 67, olof.fransson@granngarden.se
Johnny Andersson, VD Granngården, 040-31 32 34, johnny.andersson@granngarden.se 
Granngården har varit en del av Sveriges historia sedan 1880. Vi är födda på landet och rotade i det svenska jordbrukssamhället. I över hundra år har vi varit en knutpunkt för svenska bönder. Genom vårt arv har vi bred kunskap i frågor som rör odling, djur och natur. Granngården vänder sig till alla människor som vill leva det jordnära livet. Med 112 butiker runt om i Sverige, samt vår e-handelsbutik, är vi den kunniga och hjälpsamma grannen som inspirerar och underlättar för människor som vill leva jordnära. Vi erbjuder rejäla produkter och tjänster, kloka råd och massor av inspiration. Vårt huvudkontor är placerat i Malmö. Vi har cirka 800 anställda och en omsättning på cirka 2 miljarder kronor per år.
Taggar:


Om Granngården

Om Granngården Granngården hjälper dig med allt som rör odling, djur och natur. Hos oss hittar du pålitliga produkter och tjänster, kloka råd och massor av inspiration – så att du ska få de bästa förutsättningarna för att kunna leva ett jordnära liv. Granngården har stöttat drömmar sedan 1880, då vi öppnade vår första lilla gårdshandel på den småländska landsbygden. Idag, 140 år senare, har vi över 100 butiker runt om i landet och e-handel på granngården.se.