2012-05-16 13:04Pressmeddelande

Granngården instiftar nytt elevstipendium för levande landsbygd

null

I vår tar en rad elever studenten på naturbruksprogram landet runt. Glädjen kommer att vara extra stor för ett tjugotal elever som valts ut av lärarna att bli årets Granngården-stipendiat. Prissumman på sammanlagt 5000 kronor delas ut till en elev som särskilt utmärkt sig.
För mer information, kontakta lena.hillstedt@granngarden.se, 040-31 32 48.

Granngården är en rikstäckande butikskedja med ca 107 egna butiker i Sverige. Våra kunder kan även handla dygnet runt på granngården.se. Under varumärket Nordpost bedriver vi postorder mot företag. Vi är drygt 800 anställda som omsätter ca 2 miljarder kr. Granngården vill underlätta vardagen, ge kunskap och inspirera människor som privat eller professionellt har lantbruk & skog, djur och trädgård.
Vi erbjuder kunderna hög kompetens och ett attraktivt sortiment till konkurrenskraftiga priser.

Taggar:


Om Granngården

Om Granngården Granngården hjälper dig med allt som rör odling, djur och natur. Hos oss hittar du pålitliga produkter och tjänster, kloka råd och massor av inspiration – så att du ska få de bästa förutsättningarna för att kunna leva ett jordnära liv. Granngården har stöttat drömmar sedan 1880, då vi öppnade vår första lilla gårdshandel på den småländska landsbygden. Idag, 140 år senare, har vi över 100 butiker runt om i landet och e-handel på granngården.se.