2020-03-30 07:30Pressmeddelande

Granngården lanserar säker och trygg hästtransport

null

Granngården har sedan tidigare gjort en stor satsning på kundsegmentet häst och ryttare. Konceptet har varit lyckat och nu lyfter de satsningen vidare med försäljning och uthyrning av hästtransport.
- Vi är stolta och glada över att kunna introducera det kanske absolut viktigaste tillbehöret till våra kunders hästar – en trygg och säker hästtransport, säger Olof Fransson VD på Granngården.
Från och med 30:e mars 2020 har Granngårdens kunder möjlighet att hyra eller köpa hästtransporten Clear Round.
När ryttare gör en felfri runda inom ridsporten kallas det Clear Round. Alla som har ridit en Clear Round vet vilken bra känsla som infinner sig, säger Emilia Sahlén, projektansvarig för häst och ryttarkonceptet. Just den känslan vill vi ska infinna sig när våra kunder reser med sin häst i vår nya Clear Round hästtransport.
Tillsammans med leverantören har Granngården utvecklat Clear Round till en unik hästtransport som ska vara trygg och säker för kunden och hästen under många år framöver. När kunden köper en Clear Round får den en komplett hästtransport i grundpriset.
Granngården vill säkerställa att varje Clear Round-ägare är skyddade om något oförutsett skulle inträffa. Därför levereras Clear Round med 5 års fabriksgaranti och 20 års golvgaranti.
Vi tror inte bara på att bygga våra hästtransporter med omtanke, utan även på att bygga relationer och långsiktighet, säger Olof Fransson.
Clear Round hästtransport finns för försäljning och uthyrning i sex utvalda Granngården-butiker* från och med 30:e mars.
*Borås, Enköping, Eskilstuna, Halmstad, Karlstad och Skövde.
För mer information, vänligen kontakta:
Emilia Sahlén, Projektansvarig på Granngården
Telefon: 040-313201
E-post: emilia.sahlen@granngarden.se

Granngården har varit en del av Sveriges historia sedan 1880. Vi är födda på landet och rotade i det svenska jordbrukssamhället. I över hundra år har vi varit en knutpunkt för svenska bönder. Genom vårt arv har vi bred kunskap i frågor som rör odling, djur och natur. Granngården vänder sig till alla människor som vill leva det jordnära livet. Med 110 butiker runt om i Sverige, samt vår e-handelsbutik, är vi den kunniga och hjälpsamma grannen som inspirerar och underlättar för människor som vill leva jordnära. Vi erbjuder rejäla produkter och tjänster, kloka råd och massor av inspiration. Vårt huvudkontor är placerat i Malmö. Vi har cirka 850 anställda och en omsättning på cirka 2,1 miljarder kronor per år.
Taggar:


Om Granngården

Om Granngården Granngården hjälper dig med allt som rör odling, djur och natur. Hos oss hittar du pålitliga produkter och tjänster, kloka råd och massor av inspiration – så att du ska få de bästa förutsättningarna för att kunna leva ett jordnära liv. Granngården har stöttat drömmar sedan 1880, då vi öppnade vår första lilla gårdshandel på den småländska landsbygden. Idag, 140 år senare, har vi över 100 butiker runt om i landet och e-handel på granngården.se.