2015-08-12 08:00Pressmeddelande

Granngården öppnar butik i Väla

I januari öppnar Granngården en ny butik i ett attraktivt läge i Väla Handelsområde i Helsingborg. Grannar blir Systembolaget och Coop Extra.  
– Helsingborg är en stad som ingår i vår etableringsstrategi och vi är väldigt glada att få möjligheten att etablera en butik i Väla Handelsområde säger Olof Fransson, försäljningschef på Granngården.
Vår butik kommer komplettera erbjudandet för kunderna i Väla med ett brett sortiment inom trädgård, husdjur, häst samt hem & konfektion. Vi ser fram emot att erbjuda kunderna i Helsingborg ”grönare odling och gladare djur”, avslutar Olof Fransson.
För mer information, vänligen kontakta:
Sofia Ståhlros, kommunikatör Granngården, tel. nr 040-31 32 40

sofia.stahlros@granngarden.se
Granngården är en rikstäckande butikskedja med 109 butiker i Sverige. Granngården vill underlätta vardagen, ge kunskap och inspirera människor som privat eller professionellt har lantbruk & skog, djur och trädgård. Våra kunder kan välja att handla i någon av våra 109 butiker, från Ystad i syd till Gällivare i norr. De kan även handla dygnet runt på www.granngården.se. Under varumärket Nordpost bedriver vi postorder mot företag. Vi är drygt 550 anställda som omsätter ca 1,7 miljarder kr. Vi erbjuder kunderna hög kompetens och ett attraktivt sortiment till konkurrenskraftiga priser. Grönare odling och gladare djur! 
Taggar:


Om Granngården

Om Granngården Granngården hjälper dig med allt som rör odling, djur och natur. Hos oss hittar du pålitliga produkter och tjänster, kloka råd och massor av inspiration – så att du ska få de bästa förutsättningarna för att kunna leva ett jordnära liv. Granngården har stöttat drömmar sedan 1880, då vi öppnade vår första lilla gårdshandel på den småländska landsbygden. Idag, 140 år senare, har vi över 100 butiker runt om i landet och e-handel på granngården.se.