2015-03-24 08:00Pressmeddelande

Granngården öppnar i Svågertorp

null

På torsdag öppnar Granngården upp portarna till sin nya butik i Svågertorp i Malmö. Den nya butiken står redo för att ta emot kunder från både Malmö med omnejd och Köpenhamn.
– Vi är väldigt glada över att kunna presentera denna etablering i ett av Malmös mest intensiva handelsområden. Vi ser en stor potential inom trädgård, husdjur, häst samt konfektion som tillsammans med övriga produktområden kommer berika Svågertorp med ”grönare odling och gladare djur”, säger Olof Fransson, försäljningschef för Granngården.
Granngårdens nya butik kommer ligga mitt i handelsområdet med bland annat Rusta, Jula och Electrolux Home som närmsta grannar. Butiken på Cypressvägen flyttar således till nya fräscha lokaler i Svågertorp.
– Vi är stolta över att kunna bidra med en ny fin butik i Svågertorp. Vi önskar både nya och gamla kunder varmt välkomna, säger butikschefen Jimmy Rosenstedt.
Granngården är den goda grannen sedan 1880. Hos Granngården hittar du allt för din hund, häst, katt eller trädgård.
För mer information, vänligen kontakta:
Sofia Ståhlros, kommunikatör Granngården, tel nr 040-31 32 40
sofia.stahlros@granngarden.se
Granngården är en rikstäckande butikskedja med 109 butiker i Sverige. Granngården vill underlätta vardagen, ge kunskap och inspirera människor som privat eller professionellt har lantbruk & skog, djur och trädgård. Våra kunder kan välja att handla i någon av våra 109 butiker, från Ystad i syd till Gällivare i norr. De kan även handla dygnet runt på www.granngården.se. Under varumärket Nordpost bedriver vi postorder mot företag. Vi är drygt 550 anställda som omsätter ca 1,6 miljarder kr. Vi erbjuder kunderna hög kompetens och ett attraktivt sortiment till konkurrenskraftiga priser. Grönare odling och gladare djur! 
Taggar:


Om Granngården

Om Granngården Granngården hjälper dig med allt som rör odling, djur och natur. Hos oss hittar du pålitliga produkter och tjänster, kloka råd och massor av inspiration – så att du ska få de bästa förutsättningarna för att kunna leva ett jordnära liv. Granngården har stöttat drömmar sedan 1880, då vi öppnade vår första lilla gårdshandel på den småländska landsbygden. Idag, 140 år senare, har vi över 100 butiker runt om i landet och e-handel på granngården.se.