2020-03-18 07:30Pressmeddelande

Granngården öppnar ny butik i Borås

null

Granngården fortsätter att expandera, denna gången med en ny butik i Borås.
I 140 år har vi varit en leverantör till svenska bönder, detta har över tid gett oss en unik kompetens inom odling, djur och natur som allt fler kunder upptäcker hos oss, säger Olof Fransson, VD på Granngården. Vi brukar sammanfatta att vårt erbjudande är rejäla produkter till människor som vill leva det jordnära livet.
Granngården Borås
 
– Vi har under många år drivit en framgångsrik butik i Borås, berättar Olof. Vi har länge letat efter ett nytt läge i Borås då vi vuxit ur nuvarande butik och därmed inte kunnat presentera vårt erbjudande på ett överskådligt sätt. Således är vi riktigt glada över att nu presentera vår nya butik i Borås.
 
– Med den nya butiken stärker Granngården sin närvaro i Borås samtidigt som vi nu kan erbjuda våra kunder ett mycket större utbud ur vårt sortiment. Den nya butiken har stor butiksyta samt en stor utemarknad med växter och inspiration för trädgårdsintresserade fortsätter Olof.
 
– Vi har dessutom premiär för vår nya tjänst Husdjurshjälpen i Borås. Husdjurshjälpen erbjuder pälstrimning, schamponering, klokippning med mera till ditt husdjur i vår studio som ligger integrerad med övriga butiken. Du kan boka online såväl som fysiskt i butiken och det är väldigt inspirerande att kunna utöka vårt tjänstekoncept Grannhjälpen till att nu även kunna erbjuda tjänster till husdjur avslutar Olof.
 
– Jag är väldigt glad att få möjligheten att öppna en helt ny butik för våra kunder säger Kerstin Björnbom, butikschef för Granngården i Borås. Vår nya butik möjliggör bättre disponering inom de varugrupper som varit begränsade på grund av liten yta tidigare. I den nya butiken kommer vi få mycket bättre förutsättningar att visa hela vårt erbjudande på ett betydligt bättre och mer överskådligt sätt. Vi utökar även vårt sortiment inom maskin samt häst & ryttare vilket uppgraderar vårt erbjudande ytterligare. Tillsammans med min personal hälsar alla gamla som nya kunder varmt välkomna till vår nya butik avslutar Kerstin Björnbom.
 
Nya Granngården i Borås öppnar 26 mars 2020 och den nya butiken är belägen på Sandlidsgatan 1G.
 
För mer information, vänligen kontakta:
Olof Fransson, landschef Granngården
Telefon: 040-31 32 67
E-post: olof.fransson@granngarden.se
Granngården har varit en del av Sveriges historia sedan 1880. Vi är födda på landet och rotade i det svenska jordbrukssamhället. I över hundra år har vi varit en knutpunkt för svenska bönder. Genom vårt arv har vi bred kunskap i frågor som rör odling, djur och natur. Granngården vänder sig till alla människor som vill leva det jordnära livet. Med 110 butiker runt om i Sverige, samt vår e-handelsbutik, är vi den kunniga och hjälpsamma grannen som inspirerar och underlättar för människor som vill leva jordnära. Vi erbjuder rejäla produkter och tjänster, kloka råd och massor av inspiration. Vårt huvudkontor är placerat i Malmö. Vi har cirka 850 anställda och en omsättning på cirka 2,1 miljarder kronor per år.
Taggar:


Om Granngården

Om Granngården Granngården hjälper dig med allt som rör odling, djur och natur. Hos oss hittar du pålitliga produkter och tjänster, kloka råd och massor av inspiration – så att du ska få de bästa förutsättningarna för att kunna leva ett jordnära liv. Granngården har stöttat drömmar sedan 1880, då vi öppnade vår första lilla gårdshandel på den småländska landsbygden. Idag, 140 år senare, har vi över 100 butiker runt om i landet och e-handel på granngården.se.