2018-02-06 08:00Pressmeddelande

Granngården öppnar ny butik i Enköping

null

Granngården fortsätter sin offensiv med nya butiker. I januari öppnades en helt ny butik i Kalmar, lagom till påsk är det dags för en helt ny butik i Oskarshamn och i maj öppnas en ny omlokaliserad butik i Rimbo. Nu tillkommer även en ny butik i Enköping.
– I över hundra år har vi varit en leverantör till svenska bönder. Detta har över tid gett oss en unik kompetens inom odling, djur och natur som även fler och fler privatkonsumenter har upptäckt, säger Johnny Andersson, VD på Granngården. Vi brukar sammanfatta att vi erbjuder ”rejäla produkter till människor som vill leva det jordnära livet”.
Gemensamt för de nya butikerna är ett förstärkt koncept där kunden är satt i fokus. Ny butiksnavigation gör det enkelt för kunden att handla. Ökat fokus på service och tjänster, utvecklade för att tillfredsställa våra kunders behov samt förstärkt sortiment - Allt för människor som delar Granngårdens intresse för det jordnära livet.
Nya Granngården i Enköping 
– Äntligen har vi fått möjligheten att omlokalisera vår framgångsrika butik i Enköping berättar Olof Fransson, Försäljningschef på Granngården. Vi har sedan länge vuxit ur våra befintliga lokaler och nu har vi äntligen kunnat hitta rätt läge på Romberga som passar vårt behov till fullo.
Den nya butiken blir en av våra största butiker med en varmyta på hela 2700 kvm. Vi kommer kunna erbjuda våra kunder vårt kompletta sortiment inom trädgård, maskin inklusive verkstad, husdjur, häst & ryttare samt hus & hem. Den nya butiken kommer dessutom ha en stor utemarknad på 750 kvm med en drive-in lösning innehållande växter och inspiration för trädgårdsintresserade avslutar Olof Fransson.
- Det är fantastiskt roligt att äntligen få en butik där kunderna kan handla ur vårt kompletta sortiment säger Carina Svanström, butikschef i Enköping. Vi kommer påbörja flytten omgående för att öppna den nya butiken lagom till påsk. Vi kommer bo in oss under en månad för att sedan inviga vår nya butik med påmpa och ståt den 26 april. Vi hälsar alla våra kunder varmt välkomna till vår nya butik avslutar Carina Svanström.
För mer information, vänligen kontakta:
Olof Fransson, Försäljningschef Granngården, 040-31 32 67, olof.fransson@granngarden.se
Johnny Andersson, VD Granngården, 040-31 32 34, johnny.andersson@granngarden.se 
Granngården har varit en del av Sveriges historia sedan 1880. Vi är födda på landet och rotade i det svenska jordbrukssamhället. I över hundra år har vi varit en knutpunkt för svenska bönder. Genom vårt arv har vi bred kunskap i frågor som rör odling, djur och natur. Granngården vänder sig till alla människor som vill leva det jordnära livet. Med 112 butiker runt om i Sverige, samt vår e-handelsbutik, är vi den kunniga och hjälpsamma grannen som inspirerar och underlättar för människor som vill leva jordnära. Vi erbjuder rejäla produkter och tjänster, kloka råd och massor av inspiration. Vårt huvudkontor är placerat i Malmö. Vi har cirka 800 anställda och en omsättning på cirka 2 miljarder kronor per år.


Om Granngården

Om Granngården Granngården hjälper dig med allt som rör odling, djur och natur. Hos oss hittar du pålitliga produkter och tjänster, kloka råd och massor av inspiration – så att du ska få de bästa förutsättningarna för att kunna leva ett jordnära liv. Granngården har stöttat drömmar sedan 1880, då vi öppnade vår första lilla gårdshandel på den småländska landsbygden. Idag, 140 år senare, har vi över 100 butiker runt om i landet och e-handel på granngården.se.