2017-01-11 08:00Pressmeddelande

Granngården öppnar ny butik i Löddeköpinge

null

Granngården fortsätter att växa. Utöver butikerna i Nyköping och Haninge som öppnar den 26 januari respektive den 27 april tillkommer nu även Löddeköpinge med premiär den 27 april.
Gemensamt för de nya butikerna är ett förstärkt koncept där kunden är satt i fokus. Ny navigation i butikerna gör det enkelt för kunden att handla och det bredare sortiment - noga utvalt för människor som delar Granngårdens intresse för det jordnära livet - är en del av innehållet i de nya butikerna.
– I över hundra år har vi varit en leverantör till svenska bönder, detta har över tid gett oss en unik kompetens inom odling, djur och natur som även fler och fler privatpersoner också har upptäckt, säger Per Sigvardsson VD på Granngården. Vi brukar sammanfatta att vårt erbjudande är "rejäla produkter till människor som vill leva det jordnära livet". Vi har analyserat Sverigekartan och identifierat ett 30-tal nya lägen som vi nu aktivt arbetar vidare med för möjliga etableringar.
Granngården Löddeköpinge

– Med vår nya butik i Löddeköpinge stärker vi vår närvaro i sydvästra Skåne berättar Olof Fransson, Försäljningschef på Granngården.  Den nya butiken kommer ligga i anslutning till Center Syd ocherbjuder kunderna ett brett sortiment inom trädgård, maskin, husdjur, häst & ryttare samt hus & hem. Den nya butiken har dessutom en stor utemarknad med växter och inspiration för trädgårdsintresserade.
Nya Granngården i Löddeköpinge öppnar 27 april 2017. 
Med våra butiker och vår e-handel vill vi inspirera och underlätta för dig som vill leva ett jordnära liv. Granngården är en del av Sveriges historia sedan 1880. Vi är födda på landet och är rotade i det svenska jordbrukssamhället. I över hundra år har vi varit en knutpunkt för svenska bönder. Genom vårt arv har vi en stor kunskap i frågor som rör odling, djur och natur.
Granngården erbjuder rejäla produkter och tjänster, kloka råd och massor av inspiration. Vi är den kunniga och hjälpsamma grannen som vill underlätta för dig som vill leva ett Jordnära liv. Vårt huvudkontor är placerat i Malmö och vår distributionscentral finns i Jönköping. Vi har 109 butiker runt om i Sverige och driver e-handel här på granngården.se. Granngården har cirka 550 anställda och omsättningen är cirka 1,8 miljarder kronor per år.
Taggar:


Om Granngården

Om Granngården Granngården hjälper dig med allt som rör odling, djur och natur. Hos oss hittar du pålitliga produkter och tjänster, kloka råd och massor av inspiration – så att du ska få de bästa förutsättningarna för att kunna leva ett jordnära liv. Granngården har stöttat drömmar sedan 1880, då vi öppnade vår första lilla gårdshandel på den småländska landsbygden. Idag, 140 år senare, har vi över 100 butiker runt om i landet och e-handel på granngården.se.