2016-04-29 08:00Pressmeddelande

Granngården öppnar ny butik i Södertälje


Den nya butiken har ett förstärkt koncept där kunden är satt i fokus.
Nyheter såsom förbättrad navigation som skall göra det enklare för kunden att handla samt ett bredare sortimentet noga utvalt för människor som delar vårt intresse för det jordnära livet är en del av innehållet i den nya butiken.


-  Det är många som tror att Granngården enbart vänder sig till lantbrukare och företagskunder, men faktum är att 80 % av vår försäljning är till privatpersoner som gillar odling, trädgård, djur och natur. Vi brukar sammanfatta att vårt erbjudande är till människor som vill leva det jordnära livet, säger Olof Fransson, försäljningschef på Granngården.

I Södertälje har vi funnits i många år och haft en stor framgång, så stor att vi vuxit ur befintlig butik och det är således väldigt glädjande att vi nu får möjlighet att flytta in i en helt nybyggd butik men fantastiska förutsättningar, avslutar Olof.

I början av juni öppnas dörrarna till den helt nybyggda butiken.

  Vi är kvar på samma handelsområde och öppnar en ny större och mer tillgänglig butik som syns ordentligt från vägen, säger Kenneth Jakobsson, butikschef Granngården Södertälje.
Vi hälsar gamla såsom nya kunder varmt välkomna till vår nya butik, avslutar Kenneth.Vi vill med våra 109 butiker runt om i Sverige och med vår e-handel inspirera och underlätta för dig som vill leva ett Jordnära liv. Granngården är en del av Sveriges historia sedan 1880. Vi är födda på landet och är rotade i det svenska jordbrukssamhället. I över hundra år har vi varit en knutpunkt för svenska bönder. Genom vårt arv har vi en stor kunskap i frågor som rör odling, djur och natur. Granngården erbjuder rejäla produkter och tjänster, kloka råd och massor av inspiration. Vi är den kunniga och hjälpsamma grannen som vill underlätta för dig som vill leva ett Jordnära liv.

Vårt huvudkontor är placerat i Malmö och vår distributionscentral finns i Jönköping. Granngården har cirka 550 anställda. Omsättningen är cirka 1,8 miljarder kronor per år.
Taggar:


Om Granngården

Om Granngården Granngården hjälper dig med allt som rör odling, djur och natur. Hos oss hittar du pålitliga produkter och tjänster, kloka råd och massor av inspiration – så att du ska få de bästa förutsättningarna för att kunna leva ett jordnära liv. Granngården har stöttat drömmar sedan 1880, då vi öppnade vår första lilla gårdshandel på den småländska landsbygden. Idag, 140 år senare, har vi över 100 butiker runt om i landet och e-handel på granngården.se.