2020-10-01 08:00Pressmeddelande

Granngården öppnar ny butik i Vara

null

Granngården fortsätter att expandera, denna gången med en ny butik i Vara.
– I 140 år har vi varit en leverantör till svenska bönder samt konsumenter, detta har över tid gett oss en unik kompetens inom odling, djur och natur som allt fler kunder upptäcker hos oss, säger Olof Fransson, VD på Granngården. Vi brukar sammanfatta att vårt erbjudande är rejäla produkter till människor som vill leva det jordnära livet.
Granngården Vara
- Vi har under många år drivit en framgångsrik butik i Vara, berättar Olof Fransson.
Denna framgång är anledningen till att vi vuxit ur vår nuvarande butik och har under en tid letat efter ett nytt läge i Vara. Således är vi nu riktigt glada över att kunna presentera att vi kommer öppna en helt ny butik i Vara under våren 2021.
- Med den nya butiken stärker Granngården sin närvaro i Vara samtidigt som vi nu kan erbjuda våra kunder ett mycket större utbud ur vårt sortiment. Den nya butiken kommer innehålla en större butiksyta vilket möjliggör ett bättre utbud inom våra sortimentsområden såsom husdjur, lantdjur, häst & ryttare, trädgård samt hus & hem. Vi kommer dessutom erbjuda ett utökat lantbrukssortiment och en ny större utemarknad för trädgårdsprodukter. Granngården i Vara blir dessutom den andra butiken av flera kommande för vårt nya koncept Husdjurshjälpen innehållande en komplett grooming studio avslutar Olof Fransson.
- Jag är väldigt glad att få möjligheten att öppna en helt ny butik för våra kunder i Vara med omnejd säger Lina Johansson butikschef för Granngården i Vara. Vår nya butik möjliggör bättre disponering inom de varugrupper som varit begränsade pga liten yta tidigare. I den nya butiken kommer vi få mycket bättre förutsättningar att visa hela vårt sortiment på ett betydligt bättre och mer överskådligt sätt. Dessutom är det väldigt inspirerande att även få kunna erbjuda Husdjurshjälpen till våra kunder. Jag tillsammans med min personal hälsar alla gamla som nya kunder varmt välkomna till vår nya butik avslutar Lina.
Nya Granngården i Vara öppnar 1 april 2021 och den nya butiken är belägen på Ryttaregatan.
För mer information, vänligen kontakta:
Olof Fransson, landschef Granngården
Telefon: 040-31 32 67
E-post: olof.fransson@granngarden.se
Granngården har varit en del av Sveriges historia sedan 1880. Vi är födda på landet och rotade i det svenska jordbrukssamhället. I över hundra år har vi varit en knutpunkt för svenska bönder. Genom vårt arv har vi bred kunskap i frågor som rör odling, djur och natur. Granngården vänder sig till alla människor som vill leva det jordnära livet. Med 110 butiker runt om i Sverige, samt vår e-handelsbutik, är vi den kunniga och hjälpsamma grannen som inspirerar och underlättar för människor som vill leva jordnära. Vi erbjuder rejäla produkter och tjänster, kloka råd och massor av inspiration. Vårt huvudkontor är placerat i Malmö. Vi har cirka 850 anställda och en omsättning på cirka 2,1 miljarder kronor per år.
Taggar:


Om Granngården

Om Granngården Granngården hjälper dig med allt som rör odling, djur och natur. Hos oss hittar du pålitliga produkter och tjänster, kloka råd och massor av inspiration – så att du ska få de bästa förutsättningarna för att kunna leva ett jordnära liv. Granngården har stöttat drömmar sedan 1880, då vi öppnade vår första lilla gårdshandel på den småländska landsbygden. Idag, 140 år senare, har vi över 100 butiker runt om i landet och e-handel på granngården.se.