2014-10-24 07:35Pressmeddelande

Granngården öppnar ny butik på Svågertorp i Malmö

nullGranngården har tecknat kontrakt på ny butikslokal mitt i handelsområdet Svågertorp i Malmö.
-Vi satsar offensivt med nya butiker i handelsintensiva områden. Igår öppnade vi i Barkarby, Stockholm och idag kan vi presentera att vi öppnar en ny butik på Svågerstorp i Malmö säger Peter Hein, VD för Granngården.
Granngårdens nya butik kommer ligga mitt i handelsområdet med bla Rusta, Jula och Electrolux Home som närmsta grannar.
- Vi kommer tillföra denna handelsplats ”grönare odling och gladare djur” med vårt breda sortiment inom bla husdjur, häst och trädgård och vi beräknar öppna under våren 2015, avslutar Peter.
Granngården är en riksomfattande butikskedja med 109 butiker runt om i Sverige. Under ett och samma tak hittar du som är djur- och trädgårdsintresserad eller villaägare ett brett sortiment. Vår försäljning sker genom butiker, postorder och e-handel. Våra rötter i det svenska lantbruket ger oss en unik kompetens inom växtodling och djurhållning. Kunskap som vi gärna delar med oss av.
Grönare odling och gladare djur


Om Granngården

Om Granngården Granngården hjälper dig med allt som rör odling, djur och natur. Hos oss hittar du pålitliga produkter och tjänster, kloka råd och massor av inspiration – så att du ska få de bästa förutsättningarna för att kunna leva ett jordnära liv. Granngården har stöttat drömmar sedan 1880, då vi öppnade vår första lilla gårdshandel på den småländska landsbygden. Idag, 140 år senare, har vi över 100 butiker runt om i landet och e-handel på granngården.se.