2012-03-29 10:00Pressmeddelande

Granngården växer och öppnar nya butiker

null

(2012-03-29) Intresset för trädgård, djur och natur ökar och dessa områden ligger Granngården varmt om hjärtat. Under våren fortsätter en av landets äldsta butikskedjor sin stabila expansion och öppnar två nya butiker – en i Karlstad och en i Kristianstad. I Norrtälje skedde en ometablering i mars.
I höst slås portarna upp för en ny butik i Falun. Och fler butiker är på gång.För ytterligare information kontakta

Håkan Eriksson, försäljnings- och marknadschef, 040-31 32 35 eller hakan.eriksson@granngarden.se.

För pressmaterial och bilder:

Sofia Ståhlros, kommunikatör, 040-31 32 40 eller sofia.stahlros@granngarden.se

Granngården är en rikstäckande butikskedja med ca 107 egna butiker i Sverige. Våra kunder kan även handla dygnet runt på granngården.se. Under varumärket Nordpost bedriver vi postorder mot företag. Vi är drygt 800 anställda som omsätter ca 2 miljarder kr. Granngården vill underlätta vardagen, ge kunskap och inspirera människor som privat eller professionellt har lantbruk & skog, djur och trädgård.
Vi erbjuder kunderna hög kompetens och ett attraktivt sortiment till konkurrenskraftiga priser.Taggar:


Om Granngården

Om Granngården Granngården hjälper dig med allt som rör odling, djur och natur. Hos oss hittar du pålitliga produkter och tjänster, kloka råd och massor av inspiration – så att du ska få de bästa förutsättningarna för att kunna leva ett jordnära liv. Granngården har stöttat drömmar sedan 1880, då vi öppnade vår första lilla gårdshandel på den småländska landsbygden. Idag, 140 år senare, har vi över 100 butiker runt om i landet och e-handel på granngården.se.