2014-08-29 13:08Pressmeddelande

Granngårdens gräsfrö bäst i test hos Råd&Rön

null


Denna vecka kommer senaste numret av Råd&Rön med ett stort test av gräsfröer där Granngården får högsta betyg och är bäst i test.
Testet ger ett samlat betyg för etablering, utseende, slitage, återhämtning, marktäckning, tillväxt, skottäthet och stråbredd. Sex stycken gräsfröblandningar från Sveriges mest kända märken testades och Granngården Slottspark fick högst betyg.
Granngården har en rad olika fröblandningar för olika syften och användningsområden. Granngården Slottspark är en blandning för den som vill ha en grön, tät och exklusiv gräsmatta. Den är långsamt växande och när du väl etablerat den är den långsamt växande, har bra slitstyrka och god tålighet mot torka samtidigt som den står emot vinterns påfrestningar.
Granngårdens Slottspark finns i förpackningar 1 kg, 3 kg och 15 kg. Läs mer om produkterna på granngården.se.

Granngården är en riksomfattande butikskedja med 109 butiker runt om i Sverige. Under ett och samma tak hittar du som är djur- och trädgårdsintresserad eller villaägare ett brett sortiment. Vår försäljning sker genom butiker, postorder och e-handel. Våra rötter i det svenska lantbruket ger oss en unik kompetens inom växtodling och djurhållning. Kunskap som vi gärna delar med oss av.


Om Granngården

Om Granngården Granngården hjälper dig med allt som rör odling, djur och natur. Hos oss hittar du pålitliga produkter och tjänster, kloka råd och massor av inspiration – så att du ska få de bästa förutsättningarna för att kunna leva ett jordnära liv. Granngården har stöttat drömmar sedan 1880, då vi öppnade vår första lilla gårdshandel på den småländska landsbygden. Idag, 140 år senare, har vi över 100 butiker runt om i landet och e-handel på granngården.se.