2014-08-27 14:41Pressmeddelande

Granngårdens hästfoder - en vinnare!

nullI lördags kördes finalen i ett av Sveriges största unghästlopp. Vinnare bland E3-ston blev Sheava Vik körd av Johan Untersteiner och tränad av Jerry Riordan, kund på Granngården Halmstad.
”The best feed I ever had”, säger tränaren Jerry om Granngården Aktiv, fodret som hjälpte Sheava Vik till segern. Fodret som har en hög halt av energi, fett och fibrer ger en skonsam men effektiv energiomsättning och innehåller en påkostad, välbalanserad mineral- och vitaminblandning som anpassats till svenskt grovfoder. Granngården Aktiv finns både som pellets och müsli.
Vi gratulerar Sheava Vik, tränare Jerry Riordan, skötare Linda Allecrantz, kusken Johan Untersteiner och ägaren Marco Folli till segern i E3 stofinal!


Om Granngården

Om Granngården Granngården hjälper dig med allt som rör odling, djur och natur. Hos oss hittar du pålitliga produkter och tjänster, kloka råd och massor av inspiration – så att du ska få de bästa förutsättningarna för att kunna leva ett jordnära liv. Granngården har stöttat drömmar sedan 1880, då vi öppnade vår första lilla gårdshandel på den småländska landsbygden. Idag, 140 år senare, har vi över 100 butiker runt om i landet och e-handel på granngården.se.