2017-12-14 10:00Pressmeddelande

Johnny Andersson Granngårdens nya VD

null

Efter två framgångsrika år som chef för Affärsutveckling och vice VD på Granngården, tar Johnny Andersson över posten som VD efter Per Sigvardsson. Johnnys roll som VD träder i kraft från och med första januari 2018.
Det är såklart spännande och en utmaning som jag har stor respekt inför, säger Johnny. Granngården är på helt rätt väg. Väldigt mycket bra har hänt de sista två åren och vi kommer att fortsätta i samma riktning! Vi lanserar nya affärsområden, vi stärker oss i omni-kanal och vi satsar mycket på utbildning och kompetens. Granngården och dess medarbetare är fantastiska och jag ser verkligen fram emot allt som ligger framför oss.
Granngården har under Per Sigvardsson ledning varit med om en fenomenal resa där företaget på kort tid åstadkommit exceptionella saker tack vare ett enastående engagemang och en fantastisk insats från hela organisationen.
Granngårdens resa under de sista 2,5 åren  
För mer information kontakta:
Per Sigvardsson, avgående VD Granngården, 040-31 32 12, per.sigvardsson@granngarden.se 
Johnny Andersson, tillträdande VD Granngården, 040-31 32 34, johnny.andersson@granngarden.se
Granngården har varit en del av Sveriges historia sedan 1880. Vi är födda på landet och rotade i det svenska jordbrukssamhället. I över hundra år har vi varit en knutpunkt för svenska bönder. Genom vårt arv har vi bred kunskap i frågor som rör odling, djur och natur. Granngården vänder sig till alla människor som vill leva det jordnära livet. Med 111 butiker runt om i Sverige, samt vår e-handelsbutik, är vi den kunniga och hjälpsamma grannen som inspirerar och underlättar för människor som vill leva jordnära. Vi erbjuder rejäla produkter och tjänster, kloka råd och massor av inspiration. Vårt huvudkontor är placerat i Malmö. Vi har cirka 800 anställda och en omsättning på cirka 1,9 miljarder kronor per år.
Taggar:


Om Granngården

Om Granngården Granngården hjälper dig med allt som rör odling, djur och natur. Hos oss hittar du pålitliga produkter och tjänster, kloka råd och massor av inspiration – så att du ska få de bästa förutsättningarna för att kunna leva ett jordnära liv. Granngården har stöttat drömmar sedan 1880, då vi öppnade vår första lilla gårdshandel på den småländska landsbygden. Idag, 140 år senare, har vi över 100 butiker runt om i landet och e-handel på granngården.se.