2013-01-29 11:00Pressmeddelande

Mikael Nordin lämnar VD-posten i Granngården

Mikael Nordin har valt att lämna sitt uppdrag som VD för Granngården AB för ett nytt VD jobb. Mikael har varit i Granngården sedan augusti 2008. Processen med att finna en ny VD har påbörjats och Mikael Nordin kvarstår tilll dess en ersättare är på plats. Ambitionen är att ha en framtida lösning färdig innan sommaren 2013.
Granngården har under Mikael Nordins ledarskap genomgått stora förändringar där bland annat kunderbjudandet renodlats och Granngårdens profil tydliggjorts. Arbetet med att förbättra erbjudandet till Granngårdens kunder och förfina arbetsprocesser fortsätter enligt plan.

”Det har varit spännande att få vara med och leda Granngårdens förändring. Det har också varit fantastiskt att få jobba tillsammans med så många engagerade  och positiva medarbetare vilka varit en central del av utvecklingsarbetet”, säger Mikael Nordin, avgående VD i Granngården AB.

”Mikael har gjort ett bra jobb med att utveckla och förfina Granngårdens profil. Marknaden för Granngårdens produkter är fortsatt tuff och arbetet med att vässa kunderbjudande och arbetsätt fortsätter även framåt”, säger Fredrik Cappelen, styrelseordförande i Granngården AB.

Granngården AB ägs sedan 2008 av fonden EQT Opportunity.


För ytterligare information, kontakta Fredrik Cappelen styrelseordförande i Granngården, telefon +46 705 670 800.
Granngården är en rikstäckande butikskedja med ca 109 egna butiker i Sverige. Våra kunder kan även handla dygnet runt på granngården.se. Under varumärket Nordpost bedriver vi postorder mot företag. Vi är drygt 800 anställda som omsätter ca 2 miljarder kr. Granngården vill underlätta vardagen, ge kunskap och inspirera människor som privat eller professionellt har lantbruk & skog, djur och trädgård.
Vi erbjuder kunderna hög kompetens och ett attraktivt sortiment till konkurrenskraftiga priser.
Taggar:


Om Granngården

Om Granngården Granngården hjälper dig med allt som rör odling, djur och natur. Hos oss hittar du pålitliga produkter och tjänster, kloka råd och massor av inspiration – så att du ska få de bästa förutsättningarna för att kunna leva ett jordnära liv. Granngården har stöttat drömmar sedan 1880, då vi öppnade vår första lilla gårdshandel på den småländska landsbygden. Idag, 140 år senare, har vi över 100 butiker runt om i landet och e-handel på granngården.se.