2016-02-25 08:00Pressmeddelande

Nu intar Granngården Väla i Helsingborg


Idag, torsdagen den 25/2, öppnar Granngården upp sina portar på Väla i Helsingborg. Detta firas med en stor invigningsfest hela helgen lång. 


Vi är väldigt glada att få öppna en butik i Helsingborg. Vår butik kommer komplettera erbjudandet för kunderna i Väla med ett brett sortiment inom trädgård, husdjur, häst samt hem & konfektion. Vi ser fram emot att erbjuda kunderna i Helsingborg ”grönare odling och gladare djur”, berättar Olof Fransson, försäljningschef på Granngården.

Granngården kommer få Systembolaget och Coop Extra som grannar.   

Granngården är en rikstäckande butikskedja med 109 butiker i Sverige. Granngården vill underlätta vardagen, ge kunskap och inspirera människor som privat eller professionellt har lantbruk & skog, djur och trädgård. Våra kunder kan välja att handla i någon av våra 109 butiker, från Ystad i syd till Gällivare i norr. De kan även handla dygnet runt på www.granngården.se. Under varumärket Nordpost bedriver vi postorder mot företag. Vi är drygt 550 anställda som omsätter ca 1,7 miljarder kr. Vi erbjuder kunderna hög kompetens och ett attraktivt sortiment till konkurrenskraftiga priser. Grönare odling och gladare djur! 
Taggar:


Om Granngården

Om Granngården Granngården hjälper dig med allt som rör odling, djur och natur. Hos oss hittar du pålitliga produkter och tjänster, kloka råd och massor av inspiration – så att du ska få de bästa förutsättningarna för att kunna leva ett jordnära liv. Granngården har stöttat drömmar sedan 1880, då vi öppnade vår första lilla gårdshandel på den småländska landsbygden. Idag, 140 år senare, har vi över 100 butiker runt om i landet och e-handel på granngården.se.