2014-10-22 14:20Pressmeddelande

Nya på Barkarby Handelsplats - Granngården

null

Imorgon, torsdag 23/10 klockan 10.00, öppnar vi upp portarna till vår nya fina butik i Barkarby Handelsplats. Vi firar med invigningspriser och har fyllt butiken med massor av varor.
Granngården är den goda grannen sedan 1880. Hos oss på Granngården hittar du det bästa för din hund, häst, katt eller trädgård.
Granngårdens historia är en berättelse om Sverige. Sedan Sveriges lantmannaföreningar bildades i slutet av 1800-talet och fröet till företaget såddes har mycket förändrats.
Men kunskapen som skördats under alla år har vi varit noga med att behålla även om vi idag är en rikstäckande och modern butikskedja.
För en god granne är inte bara den som kan ge en hjälpande hand och låna ut verktyg. Det är även den som är klok nog att kunna ge ett gott råd.
Därför är vi stolta över att nu kunna bidra på Barkarby Handelsplats med vår 109:e butik. Välkomna önskar Pelle Hjelm med personal.
Granngården är en riksomfattande butikskedja med 109 butiker runt om i Sverige. Under ett och samma tak hittar du som är djur- och trädgårdsintresserad eller villaägare ett brett sortiment. Vår försäljning sker genom butiker, postorder och e-handel. Våra rötter i det svenska lantbruket ger oss en unik kompetens inom växtodling och djurhållning. Kunskap som vi gärna delar med oss av.


Om Granngården

Om Granngården Granngården hjälper dig med allt som rör odling, djur och natur. Hos oss hittar du pålitliga produkter och tjänster, kloka råd och massor av inspiration – så att du ska få de bästa förutsättningarna för att kunna leva ett jordnära liv. Granngården har stöttat drömmar sedan 1880, då vi öppnade vår första lilla gårdshandel på den småländska landsbygden. Idag, 140 år senare, har vi över 100 butiker runt om i landet och e-handel på granngården.se.