2014-09-04 11:02Pressmeddelande

Nyhet – färskfryst foder för hund

null

Mush - Det enda 100 % naturliga, färskfrysta fodret på marknaden!
Från och med vecka 37 kan du handla färskfryst foder för hund från det väletablerade finska märket MUSH i Granngårdens butiker.
Det frysta fodret i smarta portionsbitar innehåller kött, ben, organ, grönsaker och frukt i olika varianter och smaker. Fodret är 100 % naturligt och helt utan tillsatser.
Varför BARF?
Hunden är ett rovdjur och bör äta därefter. Det betyder alltså den typ av mat som hunden skulle äta ute i naturen – rått kött, ben, organ och grönsaker. Numera kallas denna typ av utfodring allmänt för BARF (B.A.R.F. Biologiskt Anpassad Rå Föda). MUSH anser att det är en utmärkt beskrivning för denna utfodringsmetod.
Fördelar
Fodret gör hunden pigg och glad med glansigare päls samt bra munhygien.
Mer information om produkterna hittar ni på https://www.mushbarf.com/sv.
Granngården är en riksomfattande butikskedja med 109 butiker runt om i Sverige. Under ett och samma tak hittar du som är djur- och trädgårdsintresserad eller villaägare ett brett sortiment. Vår försäljning sker genom butiker, postorder och e-handel. Våra rötter i det svenska lantbruket ger oss en unik kompetens inom växtodling och djurhållning. Kunskap som vi gärna delar med oss av.


Om Granngården

Om Granngården Granngården hjälper dig med allt som rör odling, djur och natur. Hos oss hittar du pålitliga produkter och tjänster, kloka råd och massor av inspiration – så att du ska få de bästa förutsättningarna för att kunna leva ett jordnära liv. Granngården har stöttat drömmar sedan 1880, då vi öppnade vår första lilla gårdshandel på den småländska landsbygden. Idag, 140 år senare, har vi över 100 butiker runt om i landet och e-handel på granngården.se.