2014-08-15 13:14Pressmeddelande

Säkert skogsarbete!

nullSverige är ett av världens mest skogsrika länder (om man mäter areal i relation till folkmängd), omkring hälften av landytan är täckt av skog. I princip all skogsmark sköts på samma sätt och generation efter generation har planterat, röjt, gallrat och avverkat skogen i ett ständigt kretslopp.
Hos Granngården hittar både du som är professionell och fritidsskogsarbetare ett brett urval av produkter som gör skogsarbetet lättare. Nedan finns ett urval av våra nyheter.
Granngården är en riksomfattande butikskedja med 109 butiker runt om i Sverige. Under ett och samma tak hittar du som är djur- och trädgårdsintresserad eller villaägare ett brett sortiment. Vår försäljning sker genom butiker, postorder och e-handel. Våra rötter i det svenska lantbruket ger oss en unik kompetens inom växtodling och djurhållning. Kunskap som vi gärna delar med oss av.


Om Granngården

Om Granngården Granngården hjälper dig med allt som rör odling, djur och natur. Hos oss hittar du pålitliga produkter och tjänster, kloka råd och massor av inspiration – så att du ska få de bästa förutsättningarna för att kunna leva ett jordnära liv. Granngården har stöttat drömmar sedan 1880, då vi öppnade vår första lilla gårdshandel på den småländska landsbygden. Idag, 140 år senare, har vi över 100 butiker runt om i landet och e-handel på granngården.se.