2015-08-18 07:59Pressmeddelande

Trädgårdstips från Granngårdens expert – augusti till december

null

- Emma Johansson listar hösten och vinterns smarta trädgårdstips.
– Nu är det dags att förbereda trädgården för hösten och vintern. Höstgödsla, röja och skörda kål- och rotgrönsaker, säger Emma Johansson.
AUGUSTI
Dags att ta fram glasburkar och familjerecepten. Kanske inspireras att pröva något nytt? Nu ska skafferi och frys fyllas.

SEPTEMBER
Även om kvällarna har blivit svalare har inte allt stannat av, ger du växterna en sista höstgödsling hjälper du dem att förbereda sig inför vintern. 
OKTOBER
Nu kan det vara dags för en höststädning för att förbereda trädgården för både frost och snö.

NOVEMBER
När mörkret kommer är det mysigt att vara inne och pyssla men du kan också förbereda inomhusväxter för vintern.  


DECEMBER
Med ett stängsel kring trädgårdslandet får du ha dina vintergröna växter ifred och kan skörda både kål- och rotgrönsaker lagom till storhelgerna.


Tips! Läs mer:
Ett urval av Granngårdens höst och vinterprodukter (se bifogad PDF)

För mer information, vänligen kontakta:
Emma Johansson, kategori Trädgård Granngården, tel nr 040-31 32 23

emma.johansson@granngarden.se
Granngården är en rikstäckande butikskedja med 109 butiker i Sverige. Granngården vill underlätta vardagen, ge kunskap och inspirera människor som privat eller professionellt har lantbruk & skog, djur och trädgård. Våra kunder kan välja att handla i någon av våra 109 butiker, från Ystad i syd till Gällivare i norr. De kan även handla dygnet runt på www.granngården.se. Under varumärket Nordpost bedriver vi postorder mot företag. Vi är drygt 500 anställda som omsätter ca 1,7 miljarder kr. Vi erbjuder kunderna hög kompetens och ett attraktivt sortiment till konkurrenskraftiga priser. Grönare odling och gladare djur! Taggar:


Om Granngården

Om Granngården Granngården hjälper dig med allt som rör odling, djur och natur. Hos oss hittar du pålitliga produkter och tjänster, kloka råd och massor av inspiration – så att du ska få de bästa förutsättningarna för att kunna leva ett jordnära liv. Granngården har stöttat drömmar sedan 1880, då vi öppnade vår första lilla gårdshandel på den småländska landsbygden. Idag, 140 år senare, har vi över 100 butiker runt om i landet och e-handel på granngården.se.