2015-05-25 08:00Pressmeddelande

Trädgårdstips från Granngårdens expert – juli till september

null

- Emma Johansson listar sommaren och höstens smarta trädgårdstips.


– Det är nu det ska njutas av trädgården. Det är blommor, frukter och semester! Om man gjort ett bra förarbete så är det bara lite mysigt småpyssel på sensommaren och tidig höst, säger Emma Johansson.
JULI
Vattna när det behövs, håll borta ogräset och rensa en jordgubbe då och då. Men framför allt – njut av att sommaren är här. 
AUGUSTI
Dags att ta fram glasburkar och familjerecepten. Kanske inspireras att pröva något nytt? Nu ska skafferi och frys fyllas.
SEPTEMBER
Även om kvällarna har blivit svalare har inte allt stannat av, ger du växterna en sista höstgödsling hjälper du dem att förbereda sig inför vintern.

Läs mer:
För mer information, vänligen kontakta:
Emma Johansson, kategori Trädgård Granngården, tel nr 040-31 32 23

emma.johansson@granngarden.se
Granngården är en rikstäckande butikskedja med 109 butiker i Sverige. Granngården vill underlätta vardagen, ge kunskap och inspirera människor som privat eller professionellt har lantbruk & skog, djur och trädgård. Våra kunder kan välja att handla i någon av våra 109 butiker, från Ystad i syd till Gällivare i norr. De kan även handla dygnet runt på www.granngården.se. Under varumärket Nordpost bedriver vi postorder mot företag. Vi är drygt 500 anställda som omsätter ca 1,7 miljarder kr. Vi erbjuder kunderna hög kompetens och ett attraktivt sortiment till konkurrenskraftiga priser. Grönare odling och gladare djur! 


Taggar:


Om Granngården

Om Granngården Granngården hjälper dig med allt som rör odling, djur och natur. Hos oss hittar du pålitliga produkter och tjänster, kloka råd och massor av inspiration – så att du ska få de bästa förutsättningarna för att kunna leva ett jordnära liv. Granngården har stöttat drömmar sedan 1880, då vi öppnade vår första lilla gårdshandel på den småländska landsbygden. Idag, 140 år senare, har vi över 100 butiker runt om i landet och e-handel på granngården.se.