2016-05-06 08:00Pressmeddelande

Växtmarknad som lockar varje år!

null

Fler och fler blir intresserade av odling och växter. Varje år samlas trädgårdsintresserade vid den årliga växtmarknaden som Hallands Trädgårdsförening anordnar. 

Nytt för i år är att den hålls på Granngården i Halmstad.

-       Vi är väldigt glada för att få vara värdar för detta populära event. Vi hälsar alla välkomna, säger Anders Jarving, butikschef Granngården i Halmstad.

Ett ypperligt tillfälle att fynda växter från lokala entusiaster. Det kommer även vara ett stort lotteri och kaffeservering.

Vi vill med våra 109 butiker runt om i Sverige och med vår e-handel inspirera och underlätta för dig som vill leva ett Jordnära liv. Granngården är en del av Sveriges historia sedan 1880. Vi är födda på landet och är rotade i det svenska jordbrukssamhället. I över hundra år har vi varit en knutpunkt för svenska bönder. Genom vårt arv har vi stor kunskap i frågor som rör odling, djur och natur. Granngården erbjuder rejäla produkter och tjänster, kloka råd och massor av inspiration. Vi är den kunniga och hjälpsamma grannen som vill underlätta för dig som vill leva ett jordnära liv. Vårt huvudkontor är placerat i Malmö och vår distributionscentral finns i Jönköping. Granngården har cirka 550 anställda. Omsättningen är cirka 1,8 miljarder kronor per år.
Taggar:


Om Granngården

Om Granngården Granngården hjälper dig med allt som rör odling, djur och natur. Hos oss hittar du pålitliga produkter och tjänster, kloka råd och massor av inspiration – så att du ska få de bästa förutsättningarna för att kunna leva ett jordnära liv. Granngården har stöttat drömmar sedan 1880, då vi öppnade vår första lilla gårdshandel på den småländska landsbygden. Idag, 140 år senare, har vi över 100 butiker runt om i landet och e-handel på granngården.se.