2022-12-06 06:30Nyheter

Hälsosamt belöningsgodis från Sund Hundmat – nyhet hos Granngården

Hundar som får belöningsgodis.

Allt fler skaffar hund. Och allt fler hundägare börjar förstå fördelarna med att utfodra sin fyrbenta vän med naturlig föda. Därför utökar Granngården nu sitt utbud av hälsosamt belöningsgodis till hund genom att lansera frystorkat hundgodis från Sund Hundmat i mitten av december.

– Granngårdens nya belöningsgodis från Sund Hundmat är otroligt smakrikt, fyllt med protein, vitaminer och mineraler, och är enkla att dela i mindre bitar – perfekt för alla hundägare att ha med sig på promenaden, resan eller tävlingen, säger Ingrid Reilly, Kategorichef Husdjur.

Hälsosamt belöningsgodis framtaget av veterinär

Husdjuren drabbas av samma hälsoproblem som människor – problem som orsakas av livsstil och matvanor. Men hälsosamma alternativ ökar, även när det kommer till hundgodis. Sund Hundmat har låtit veterinär ta fram en bred variation av frystorkat hundgodis, eftersom det är det mest naturliga godiset du kan ge din hund.

Frystorkad oxnjure som belöningsgodis.

Hur fungerar frystorkat hundgodis?

Frystorkning sker utan värme vilket innebär att alla naturliga näringsämnen bevaras utan att förstöras eller försämras, och ingenting behöver tillsättas i efterhand.

Ge din hund naturligt hundgodis

– Belöningsgodiset från Sund Hundmat består av kött från frigående och välmående djur. Och dessutom en klimatneutralproduktion som drivs till 100% av förnyelsebar energi från solceller, säger Ingrid Reilly.

Granngården har lång erfarenhet och kunskap om hundmat vilket ger kedjan ett stort sortiment av hundgodis för alla hundraser och storlekar.

Hund med belöningsgodis i munnen.

– Vi vet att vägen till kärlek går via magen med alla hundar. Att ge din hund ett hälsosamt belöningsgodis ökar din hunds välmående och livskvalitet. Alla hundar har olika behov och smakpreferenser – och behöver därför också olika godisar, avslutar Ingrid Reilly.

Belöningsgodiset från Sund Hundmat kommer i flera varianter; godbitar från olika djur som hjort, oxe, and och struts samt frystorkade lamm- och oxmedaljonger. Medaljongerna kan även utfodras dagligen som ett helfoder om du tillsätter vatten.

Läs mer om godiset från Sund hundmat.Om Granngården

Granngården hjälper dig med allt som rör odling, djur och natur. Hos oss hittar du pålitliga produkter och tjänster, kloka råd och massor av inspiration – så att du ska få de bästa förutsättningarna för att kunna leva ett jordnära liv. Granngården har stöttat drömmar sedan 1880, då vi öppnade vår första lilla gårdshandel på den småländska landsbygden. Idag, 140 år senare, har vi över 100 butiker runt om i landet och e-handel på granngården.se.


Kontaktpersoner

Ingrid Reilly
Kategorichef Husdjur
Ingrid Reilly