2023-01-31 06:00Nyheter

Köp växthus hos Granngården! Nytt sortiment från Halls Greenhouses

Växthus från Halls Greenhouses.

I takt med att allt fler upptäcker odlingsglädjen ökar även intresset för olika odlingsmetoder och nyfikenheten för att odla på flera platser. Granngården ser ett ökat intresse för att odla i växthus och lanserar flera alternativ från Halls Greenhouses som nu går att köpa online på granngården.se.

– Det finns inget bättre än att skörda de grönsaker du har odlat själv. Värmekänsliga grönsaker som t.ex. tomater, gurkor och chili kommer smaka så mycket bättre än de du köper i butik, samtidigt som du kan vara helt säker på att de inte har sprayats eller transporterats halvvägs runt jorden, säger Elena Wilskier, Kategorichef Trädgård.

Växthus från Halls Greenhouses.

Som ett led i att erbjuda kunderna att kunna odla året om lanserar nu Granngården växthus i sitt onlinesortiment. Att odla i växthus ger större odlingsmöjligheter, både tidigare och senare på säsongen.

Kvalitativa växthus i klassisk design

De klassiska växthusen hos Granngården kommer i olika storlekar och modeller. Gemensamt för dem allihop är att de är nätta och tidlösa i sitt utseende, samtidigt som de är solida och designade för att kunna klara lite tuffare väderförhållanden som stormar och skyfall. Samtliga växthus är från Halls Greenhouses, är tillverkade i Danmark och säljs med 12 års garanti.

Växthus från Halls Greenhouses.

– Växthusen är designade för att kunna smälta in i sin omgivning så att du enkelt kan sätta din egen personliga prägel på växthuset. Vi har också valt att ta in modeller i olika storlekar så att du kan välja rätt växthus utifrån just dina och din trädgårds förutsättningar, avslutar Elena Wilskier.

Se hela utbudet av växthus på granngården.se

Om Halls Greenhouses/Juliana Drivhuse A/S
Juliana Drivhuse A/S är ett privatägt danskt företag som grundades 1963. Här designas, utvecklas och tillverkas växthusen från principerna; enkelhet, estetik, funktionalitet och kvalitet. Halls Greenhouses erbjuder produkter med unik design och funktionalitet med en gemensam korrelation mellan kvalitet och pris. Produkterna är designade och tillverkade för att hålla i många år och utgöra ramarna för människor i det goda livet, vare sig det i första hand är för odling eller som en oas i trädgården.Om Granngården

Granngården hjälper dig med allt som rör odling, djur och natur. Hos oss hittar du pålitliga produkter och tjänster, kloka råd och massor av inspiration – så att du ska få de bästa förutsättningarna för att kunna leva ett jordnära liv. Granngården har stöttat drömmar sedan 1880, då vi öppnade vår första lilla gårdshandel på den småländska landsbygden. Idag, 140 år senare, har vi över 100 butiker runt om i landet och e-handel på granngården.se.


Kontaktpersoner

Elena Wilskier
Kategorichef Trädgård
Elena Wilskier