2023-04-27 05:20Pressmeddelande

Granngården utökar sortimentet av hälsosamt hundgodis och tugg

Hundgodis och tugg från Essential Foods på GranngårdenGranngården utökar sortimentet hälsosamt hundgodis och tugg från bl.a. Essential Foods

På Granngården är våra husdjurs hälsa och välmående av högsta prioritet, något vi förstås delar med våra kunder. Därför breddar Granngården nu sortimentet av hälsosamt godis och tugg till hund genom produkter från både Essential Foods och Fish4Dogs.

Nytt utbud från Essential Foods på Granngården

Nya utbudet från Essential Foods är
både hälsosamt, hållbart och gott

Hälsosam och god belöning från Essantial Foods

Att ge god belöning behöver inte vara samma sak som att ge något onyttigt. Granngårdens breddade utbud av godis och tugg från Essential Foods och Fish4Dogs hjälper istället till att stärka hundens hälsa. För att bevara näringsvärdena är sortimentet från Essential Foods tillagat på en lägre temperatur. Man har även jobbat för att hundens blodsockernivå ska hållas stabil genom den så kallade BOF-principen (Behavioural Optimizing Food).

Essentials tugg är en 100% ren godsak! Det är väldigt smakrikt och perfekt som avkoppling eller belöning efter långpromenaden. Min hunds personliga favorit är Essential Skin Delight. Den har lång tuggtid och lågt fettinnehåll – perfekt kombo! säger Ingrid Reilly, Kategorichef Husdjur.

Ingrid passar också på att tipsa om Essential Mini Delights, ett spannmålsfritt träningsgodis i en praktisk återförslutningsbar förpackning.

– Bitarna är dessutom lätta att dela i mindre bitar, vilket gör att det räcker längre. Perfekt till träningen! tycker Ingrid Reilly.

Hållbart hundtugg och godis på Granngården

Hållbart hundtugg och godis är av stor vikt på Granngården

Upptäck naturligt stärkande produkter från Fish4Dogs

Fish4Dogs tugg och godis är väldigt smakrikt och gjort av endast naturliga produkter, utan konserveringsmedel eller färgämnen. Det är också gynnsamt för hundens päls, hud samt tand- och ledhälsa.

Dessutom är det ett kalorisnålt godis, vilket gör att man kan skämma bort sin hund lite extra, berättar Ingrid Reilly, Kategorichef Husdjur.

I utbudet finns även produkter som kan vara ett bra alternativ, som till exempel godis och tugg helt utan kyckling, nöt, fläsk eller lamm, framtagna för hundar med överkänslighet mot dessa proteiner.

Närproducerat och hållbart utbud

Transport är ofta en miljöbov, något som Granngården arbetar aktivt med. Därför känns det extra viktigt att produkterna från Essential Foods och Fish4Dogs är producerat inom EU. Essential Foods har dessutom ett Charity Program för djur, natur och miljö.

Utökar sortimentet i april

Det utökade utbudet kan våra kunder ta del av från april månad, i butik såväl som online. Det är ett brett sortiment tillverkat för flera olika ändamål. Allt för att passa allas individuella smaker och behov.

Läs mer om utbudet från Essential Foods här

Läs mer om godis och tugg från Fish4Dogs här

 

 Om Granngården

Granngården hjälper dig med allt som rör odling, djur och natur. Hos oss hittar du pålitliga produkter och tjänster, kloka råd och massor av inspiration – så att du ska få de bästa förutsättningarna för att kunna leva ett jordnära liv. Granngården har stöttat drömmar sedan 1880, då vi öppnade vår första lilla gårdshandel på den småländska landsbygden. Idag, 140 år senare, har vi över 100 butiker runt om i landet och e-handel på granngården.se.


Kontaktpersoner

Ingrid Reilly
Kategorichef Husdjur
Ingrid Reilly