2023-10-24 10:01Pressmeddelande

Granngården väljer Publicis som ny mediebyrå

Publicis blir Granngårdens nya mediebyrå”Vi sökte en partner med hög strategisk nivå”, säger Jenny Maltesson, marknadschef på Granngården.

Efter en större upphandling på sex månader har Granngården valt Publicis som sin mediebyrå. Tidigare har Granngården arbetat med TBS. Uppdraget omfattar både strategi, medierådgivning, planering och köp i alla kanaler.

– Vi står inför en spännande utmaning att ytterligare stärka vår position och vårt varumärke som underlättar det jordnära livet. Vi sökte en partner med hög strategisk nivå, innovativ approach och med stort engagemang för att bli en del av det team vi skapar för att ta nästa steg. Publicis lever upp till allt och jag ser mycket fram emot vårt samarbete, säger Jenny Maltesson, marknadschef på Granngården, i ett pressmeddelande.

Arbetet leds från Publicis Malmökontor där även Granngårdens huvudkontor är beläget.

– Det känns fantastiskt kul och otroligt spännande att inleda detta samarbete. Granngården har en gedigen historia med en otroligt stark kultur och ett väldigt högt engagemang, säger Ulrica Winterquist, business director & office lead Malmö på Publicis Media, i ett pressmeddelande.


Om Granngården

Granngården hjälper dig med allt som rör odling, djur och natur. Hos oss hittar du pålitliga produkter och tjänster, kloka råd och massor av inspiration – så att du ska få de bästa förutsättningarna för att kunna leva ett jordnära liv. Granngården har stöttat drömmar sedan 1880, då vi öppnade vår första lilla gårdshandel på den småländska landsbygden. Idag, 140 år senare, har vi över 100 butiker runt om i landet och e-handel på granngården.se.


Kontaktpersoner

Jenny Maltesson
Marknadschef
Jenny Maltesson